pannenkoekenhuis 's Gravesande

...

Lekker uit eten voor iedereen

"Het gezelligste pannenkoekenhuis van wassenaar"

Welkom op de website van Pannenkoekenhuis 's-Gravesande, het gezelligste pannenkoekenhuis van wassenaar.

Sinds augustus 2001 opende het pannenkoekenhuis 's-Gravesande haar deuren. In deze tijd zijn wij het oorspronkelijke concept trouw gebleven en wat ons betreft houden wij dit nog wel even vol. Om een breder gastenbestand van dienst te kunnen zijn hebben wij ervoor gezorgd dat wij mensen met bepaalde voedsel- allergieŽn van dienst kunnen zijn. Bijvoorbeeld: Gluten, Lactose, Eiwit. Voor een passende oplossing voor andere voedsel- allergieŽn kunt u contact met ons opnemen.( allergenenkaart is aanwezig, vraagt u hier gerust naar)

PANNENKOEKEN

Goudgeel en knapperig gebakken pannenkoeken naar authentiek (antiek) recept. Ondanks de verandering van de grondstoffen en de eisen ten aanzien van het product en hygiŽne hebben wij dit recept kunnen behouden voor onze ambachtelijk bereidde pannenkoeken.

SPECIALITEITEN PANNENKOEKEN

Inmiddels is het alweer een tijd geleden dat wij diverse specialiteiten pannenkoeken aan ons menu hebben geÔntroduceerd. Dit was echt een schot in de roos. Zo hebben wij diverse wereldse ingrediŽnten aan onze Hollandse Pannenkoek toegevoegd.

Een vakantie in een oud-Hollandse ambiance.

KINDERMENU'S

Uiteraard hebben wij ook voor onze jonge gasten verschillende kinderpannenkoeken. Voor de kinderen die geen pannenkoeken lusten hebben wij een paar alternatieven.

LUNCHGERECHTEN

Op de Pannenkoekenkaart staan aardig wat alternatieven die men kan bestellen tijdens de lunch. Wij serveren onze lunch gerechten van 11:00 uur tot 14:30 uur.

HOOFDGERECHTEN

Ook hebben wij een aantal hoofdgerechten voor de gasten die geen pannenkoeken lusten. Zo hebben wij keuze uit vlees en visgerechten.

DESSERTS

Uiteraard hebben wij een aantal desserts, met ijs uit de omgeving en onze mono desserts van een top patissier. Beide werken op ambachtelijke wijze met zuivel en de verste producten.

LEKKERS BIJ DE KOFFIE

Wij hebben dagelijks verse appelgebak, brownies, carrot cake en een taart van de week.

PARKEREN

Parkeergelegenheid voor de deur, maar vergeet uw ďparkeerschijfĒ niet! U staat in een Blauwe zone, max 1Ĺ uur parkeren.


 

Storm van 's Gravesande 157, 2242 JG Wassenaar, 070 5143056, info@hetpannenkoekenhuis.nl